Politica de retur.

 

Politica de retur.

 
Produsele achizitionate de pe site-ul www.xtronic.ro pot fi returnate (conform Ordonanta de urgenta nr. 34/2014) in termen de 14 zile de la primire coletului. Cheltuilelile de retunare ( transportul ) vor fi suportate integral de catre client.

Produsele returnate trebuie să fie în stare de vânzare.Produsele returnate trebuie să aiba ambalaje originale.

Produsele trebuie ambalate astfel încât ambalajul mărcii (dacă este cazul) să nu fie deteriorat în timpul transportului, xtronic.ro nu îÈ™i asumă responsabilitatea pentru articolele deteriorate în timpul transportului.

ATENTIE: Produsele trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat si in aceeasi stare cum au fost receptionate. SunteÈ›i responsabil pentru costurile transportului de returnare, cu excepÈ›ia cazului în care un articol a ajuns defect sau deteriorat.

Vă recomandăm cu tărie să utilizaÈ›i un serviciu de curierat cu care va ajuns produsul, păstrând dovada platii. xtronic.ro nu îÈ™i asumă responsabilitatea pentru articolele pierdute în tranzit.

Returul produselor se face cu ramburs zero urmand ca dupa constarea faptului ca acestea nu sunt deteriorate din culpa cumparatorului contravaloarea produsului  sa fie platita prin transfer bancar clientului in termenul stabilit de lege.

Dacă comanda dvs. a ajuns deteriorată sau aveÈ›i probleme cu un produs pe care l-aÈ›i cumpărat, vă rugăm să ne adresaÈ›i o cerere pe adresa de e-mail contact@xtronic.ro, cât mai curând posibil. Vă rugăm să faceti o imagine sau un videoclip care să arate deteriorarea, defecÈ›iunea sau elementul incorect primit pentru a putea oferi o soluÈ›ie.

Nu se restituie contravaloarea transportului  daca produsul este exact ca cel comandat .Este posibil să va putem oferi un înlocuitor.Putem oferi o reducere pentru a păstra mărfurile cu daune minore.Dacă nu putem înlocui produsul È™i nu doriÈ›i să acceptaÈ›i o reducere, puteÈ›i anula comanda È™i returna bunurile pentru o rambursare completă.

Notă importantă: Toate comenzile trebuie returnate direct către noi: 

X'tronic Planet S.R.L., Pitesti, str. Sf.Vineri, nr.22, cod.110024

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare